Velkommen til Shoes N´More

Shoes N' More startede i november år 2000 som lille hyggelig butik med sko og tilbehør i Algade 20. I 2004 flyttede Shoes N' More i større lokale på Stændertorvet 10 og udvidede samtidig sortimentet til at omfatte alt hvad man som kvinde kunne drømme om. Vi fører alt indenfor mode; sko, tøj, ure, smykker og tasker m.m.! Vi bestæber os på at vores vareudbud er af høj kvalitet og at vores mærker til enhver tid er modemæssigt trendsættende på markedet. Vi håber du finder det du søger.... Med venlig hilsen og på gensyn. Jette Tarp

Vi fører et bredt sortiment af sko, stiletter, ballerinaer, loafers, sneakers, støvletter og støvler fra Billi Bi. Blandt vores øvrige mærker er Bumber, Cashott, Unisa og The Last Conspiracy, der ligesom Billi Bi designer moderigtige støvler af høj kvalitet.

Og et bredt udvalg af tøj og assesories fra high fashion mærker som Day Biger et MikkelsenTiger Of SwedenCalvin KleinInWearPieszak, Månestråle, Stip P., Oak Wood, 8PM, Black Lily og Line&Jo 

BILLIE BI STØVLER - DANSK DESIGN OG SPANSK HÅNDVÆRK
Billi Bi støvler designes af den danske virksomhed Fransi A/S, der blev etableret i 1936. Billi Bi støvler fabrikeres på traditionsrige fabrikker i Italien og Spanien og kombinerer således dansk design med stærke sydlandske håndværksmæssige traditioner. Billi Bi lægger vægt på at skabe støvler med perfekt pasform, hvilket den fine forarbejdning og de bedste skindkvaliteter fra de sydeuropæiske sko-lande medvirker til. Billi Bi støvler er lavet af ægte skind fra inderst til yderste, og kollektionen kendetegnes ved klassiske faconer og farver. Gå til webshop »
KLASSISKE OG TRENDY SMYKKER FRA LINE & JO
Line & Jo er et dansk smykkemærke, etableret i 2007 af de erfarne guldsmede Line Hallberg og Jo Riis-Hansen. Line & Jo er passionerede smykkedesignere, der på få år har fået succes med smykkeserier, som udtrykker en fin balance mellem det konservativt klassiske og det meget modeprægede. Inspirationen hentes fra moderne kunst, arkitektur og popkultur, såvel som oprindelige ideer om kvindelig skønhed og sensualitet. Gå til webshop »
TIGER OF SWEDEN - BYGGESTEN I BASISGARDEROBEN
Tiger of Sweden står for rene linjer, gode materialer, luksuriøse detaljer og en kæk attitude. Holder man af minimalisme, er Tiger of Sweden et af de mest rendyrkede aktuelle tøjmærker, og den enkle stil gør de forskellige items essentielle byggesten i basisgarderoben. Jeans fra Tiger of Sweden er kendt for deres gode pasform. Gå til webshop »
INWEAR - SLANKE SNIT
I 2013 byder InWear på slankende silhuetter og uimodståelige farver: Basisfarverne udgøres af hudfarver i tonerne Creamy Vanilla, Sweet Skin og Golden Wheat. De suppleres af pangfarver som elektrisk grøn, kongeblå og sennepsgul. InWear lancerer bl.a. en enkel blå kjole, der er den perfekte afløser til den lille sorte. Den friske blå farve går godt i spænd med mange andre farver og kan nemt styles både op og ned, så den egner sig til fest og hverdag. Gå til webshop »
DAY BIRGER ET MIKKELSEN - BLØDT BOHEME OG SKARPE SNIT
Day Birger et Mikkelsen byder år efter år på stilfulde kollektioner, der er nøje balancerede mellem den sensuelle boheme stil og de skarpeste maskuline snit. Klassiske items i sort, grå og flødefarvet, f.eks. blondetoppe, feminine skjorter, garbadinebukser- og blazers samt strik med skønne paillet- eller skinddetaljer, præger det danske brand. Gå til webshop »

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram