Tommy Hilfiger jeans

Tommy Hilfiger jeans

Klassisk og koordineret

Tommy Hilfiger er en irsk-amerikansk designer verdensberømt for sine jeans, der indgår i klassiske, såkaldt “preppy”, kollektioner. Stilen, der er opkaldt efter de “prep schools”, som amerikanere går på,inden de starter på landets bedste universiteter, er pæn og 1950er-tjekket med sweaters bundet om halsen, perler, skjortekjoler, sejlersko, fløjlsbukser, ternede nederdele osv.. Ligesom logoet er kollektionerne stærkt præget af farverne rød, hvid og blå, som det amerikanske flag. Se mere>> her!

Allerede som teenager i New York begyndte Tommy Hilfiger at opkøbe jeans, som han redesignede og solgte med stor succes. Som 18-årig åbnede han sin første forretning, The People’s Place, der siden blev til en hel kæde.

Sikkert valg til hverdag og fest

Tommy Hilfiger jeans er et sikkert valg til hverdag og fest. Skønt de fleste anerkender, at denim kan være meget flatterende, har tekstilet fået ry for at være ukomfortabelt: Oprindeligt blev jeans som bekendt lavet som arbejdstøj til cowboys, ikke afslapning. Moderne stretch-teknologi har imidlertid gjort det muligt at fremstille meget blød og behagelig denim, der samtidig løfter de dele, der skal løftes.

Et par mørkeblå Tommy Hilfiger kan bruges til både uformelle og formelle lejligheder. Et par hvide Tommy Hilfiger jeans er sarte, men fantastisk elegante i sommerhalvåret. Som alternativ til hvid og forskellige nuancer af blå og rød har Tommy Hilfiger lanceret jeans i bl.a. orange, grøn, grå og sand.

Tommy Hilfiger jeans

Hilfiger Denim

Tommy Hilfiger jeans markedsføres under navnet Hilfiger Denim, der designes til både herrer og damer. Designet er inspireret af amerikanske klassikere med en moderne drejning. Tommy Hilfiger jeans ses ofte kombineret med sporty jakker, ternede skjorter, cashmere cardigans og dunjakker. 50er-stilen understreges med vintage-detaljer som varme farver, detaljerig kabelstrik og træknapper.

Den nyeste kollekton af Tommy Hilfiger jeans henter inspiration fra sejlerlivet. Den ubesværede fritidsstil leder tankerne hen på stilikoner som Jackie O. og Lauren Hutton. De marineblå jeans får hos Tommy Hilfiger selskab af nautiske striber og sejlersko med blokhæle.

Andre mærker

Udover Tommy Hilfiger fører vi jeans fra Tiger of Sweden, der ligeledes er kendt for deres gode pasform. De stilrene sorte og sandfarvede jeans fra Tiger of Sweden er med tiden blevet suppleret med varme farver som bordeaux og orange samt metalfarver.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram