Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen byder år efter år på stilfulde  kollektioner, der er nøje balancerede mellem den sensuelle boheme stil og de skarpeste  maskuline snit

Blød boheme og skarpe snit

Day Birger et Mikkelsen byder år efter år på stilfulde kollektioner, der er nøje balancerede mellem den sensuelle boheme stil og de skarpeste maskuline snit. Klassiske items i sort, grå og flødefarvet, f.eks. blondetoppe, feminine skjorter, garbadinebukser- og blazers samt strik med skønne paillet- eller skinddetaljer, præger det danske brand.

Basisfarverne suppleres af enkelte farvesprøjt, der typisk er nedtonede, f.eks. koral, støvet lilla eller pasteller. I stedet for stærke farver vækker Day Birger et Mikkelsen opmærksomhed med fine detaljer som broderier, perler og pailletter.

Tag et kig på vores udvalg af Day Birger et Mikkelsen. Blandt vores andre danske mærker er InWear (tøj og tilbehør), Billi Bi (sko, støvler og sandaler) og Line & Jo (smykker). Derudover fører vi bl.a. Tommy Hilfiger og Patrizia Pepe. Se mere>> her!

Historien bag Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er opfundet af Keld Mikkelsen ud fra en vision om at fusionere asiatiske detaljer med skandinavisk enkelhed og maskuline snit. Resultatet er en luksuriøs blanding af moderne klassikere med skønne detaljer, sublimt håndværk og innovative elementer. Keld har fra en tidlig alder arbejdet i den hjemlige tekstilindustri og har flere års erfaring fra branchen i Asien, bl.a. Hong Kong og Indien, hvor han blev fascineret af antikke asiatiske broderier, mønstre og andre håndværksmæssige detaljer.

Kollektionerne fra Day Birger et Mikkelsen forener således det lokale med det globale. De kendetegnes alle ved en stor spændvidde, fra flotte festrober og stilrene sæt til byggestene i basisgarderoben: T-shirts, cardigans, blazers og jeans.

Day Birger et Mikkelsen byder år efter år på stilfulde  kollektioner, der er nøje balancerede mellem den sensuelle boheme stil og de skarpeste  maskuline snit

Day Birger et Mikkelsen - ny kollektion

Blandt de nyeste items er ærmeløse skjorter i sort, grå og mintgrøn med pailletbesatte kraver og tværstribede t-shirts med bådudskæring i klassisk Chanel-stil. Day Birger et Mikkelsen er også stærk på tilbehør: I 2013 er smykkerne bl.a. inspireret af de brølende 1920ere med lange perlekæder med krystaller og blanke cuffs i sort og hvid.

Siden 1997 er Day Birger et Mikkelsen blevet et verdensomspændende brand med to hovedkollektioner til damer. Day Women står for et moderne, klassisk og etnisk look fyldt med spændende kontraster, inspireret af både herretøj og vintage.

2nd Day er en mere ungdommelig kollektion baseret på jeans, suppleret med items der kan tone stilen op eller ned, fra blazers til t-shirts. Læder items, der dyrker kontrasten mellem rå maskulinitet og sensuel femininitet, er en essentiel del af kollektionen.

Derudover har Day Birger et Mikkelsen siden 2005 haft succes med boligserien Day Home.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram