Line & Jo

Line & Jo smykker er karakteriseret ved en grafisk  enkelhed, blød romantik og vild ekstravagance

Klassiske og trendy smykker fra Line & Jo

Line & Jo er et dansk smykkemærke, etableret i 2007 af de erfarne guldsmede Line Hallberg og Jo Riis-Hansen. Line & Jo er passionerede smykkedesignere, der på få år har fået succes med smykkeserier, som udtrykker en fin balance mellem det konservativt klassiske og det meget modeprægede. Inspirationen hentes fra moderne kunst, arkitektur og popkultur, såvel som oprindelige ideer om kvindelig skønhed og sensualitet.

Line & Jo smykker er karakteriseret ved en grafisk enkelhed, blød romantik og vild ekstravagance. De eksklusive smykker fra Line & Jo er udelukkende skabt af ægte, ædle materialer: sterling sølv, guld og diamanter og fine stene som pink opal. Se mere>> her!

Line & Jo smykker er karakteriseret ved en grafisk  enkelhed, blød romantik og vild ekstravagance

Det fine og det rå

Smykkerne fra Line & Jo kombinerer det fine med det rå og passer således til enhver stil. Udvalget af øreringe og ringe fås i den bløde skyggefulde grå, der kendetegner oxideret sterling sølv. Det sorte sølv har et eftertragtet vintage-præg, der ældes med ynde. For at tilføje et element af glamour kombinerer Line & Jo ofte det oxiderede sølv med diamanter eller andre ædle stene.

Line & Jo følger med tiden

Kollektionen omfatter øreringe, som følger ørets kurve, og ringe, der sidder forskellige steder på fingeren. Dertil kommer de nyere og meget populære earcuffs, der skal clipses på kanten af øret. I kombination med øreringe og kæder kan man ved hjælp af earcuffs fra Line & Jo dekorere hele øret, uden at skulle have mere end én piercing. Det er en stil, som flere berømtheder har fundet attraktiv, bl.a. Katy Perry, der i 2012 blev foreviget med Line & Jo øreringe.

I kollektionen indgår også matchende armbånd og halskæder. De lækre materialer og den gode blanding af rå og feminine designs har gjort Line & Jo smykker yderste populære i de senere år. Med navne som Miss Rubena Black og Miss Envy præsenterer Line & Jo en humoristisk indgangsvinkel til deres smykkeserier.

Dansk design

Udover Line & Jo fører vi smykker fra bl.a. Dyrberg Kern og BeChristensen. BeChristensen er ligesom Line & Jo et dansk smykkefirma, der foruden armbånd og øreringe har designet perler, ure og tørklæder. Gitte Dyrberg og Henning Kern har designet smykker siden 1985 og er i dag et veletableret mærke i flere end 40 lande.

Fælles for vores eksklusive smykkeserier er, at de kan mikses og matches efter behov, så man nemt kan skabe sin egen personlige stil.

Blandt vores tilbehør er også en bred vifte af tasker, handsker, bælter og tørklæder fra bl.a. Black Lily, Day Birger et Mikkelsen og Tiger of Sweden.

 

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram