Emu Australia

Emu Australia

Designertøj & smykker

Byggesten i basisgarderoben

Hos Jette Tarp finder du et kæmpe udvalg af designertøj. Vi har alt fra smykker til sko og bluser til bukser. Det bedste designertøj bliver uundværlige byggesten i basisgarderoben. Vi har derfor nøje udvalgt nogle af de bedste basis items fra vores leverandører.

Vores udvalg præges af neutrale og nedtonede farver som sort, hvid og sand. De nedtonede farver suppleres af velvalgte items i klare farver, metalliske materialer og vilde mønstre, der er en vedvarende tendens i nutidens designertøj. Se mere>> her!

Designertøj fra førende brands

Vi fører designertøj fra en lang række førende brands. Blandt vores danske mærker er Day Birger et Mikkelsen, InWear og Pieszak, Stig P., Black Lilyog Selected Femme. Fra udlandet har vi bl.a. designertøj fra Calvin Klain, 8PM, Tiger of Sweden, 

Tiger of Sweden, en del af IC Companys, er kendt for sine rene linjer, gode materialer, luksuriøse detaljer og street-attitude. Den minimalistiske stil gør designertøj fra Tiger of Sweden oplagte items i basisgarderoben.

Det danske firma InWear lancerer med Lene Borggaard i front den ene succesrige kollektion af designertøj efter den anden. InWears designertøj spænder vidt fra “city casual” til “city smart”.

Jeans

Jeans er for mange kvinder en essentiel del af garderoben, da de kan bruges til både hverdag og fest. I vores webshop finder du derfor altid et bredt udvalg af jeans i høj kvalitet med god pasform og lækre detaljer. Både Tiger of Sweden og Calvin Klein, Pieszak og 2ND One er bredt anerkendte for deres jeanskollektioner.

Designertøj og -tilbehør

Vores brands er kendt for deres omfangsrige kollektioner, der foruden designertøj omfatter sko og tilbehør. InWear byder eksempelvis på smukke selskabstasker i sølv, blank sort eller mintgrøn og en samling skuldertasker i cognac, sort og rosa. Champagnefarvede solbriller med gyldne detaljer og sorte stiletter komplementerer looket.

Derudover fører vi specialiserede brands som eksempelvis Billi Bi, der laver sko med perfekt pasform, og smykker fra de danske designere Line & Jo. Tasker fra Karl Lagerfeld og See By Chlóe.

Derudover fører vi støvler fra Cashott, The Last Conspiracy, IKKI der ligesom Bumper og Billi Bi designer moderigtige støvler af høj kvalitet.

 

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

Facebook



Instagram