Bumper

Bumper er et italiensk mærke, der laver støvler med håndsyet finish.

Håndsyede støvler fra Bumper

Bumper er et italiensk mærke, der laver støvler med håndsyet finish. Bumper støvler designes med udgangspunkt i komfort: Der er ingen skyhøje hæle eller sylespidse snuder. Skaftet på Bumper støvler kan typisk justeres med snørebånd eller remme, så støvlerne aldrig strammer eller gaber omkring underbenet. Se mere>> her!

Sålen indeholder luftlommer, så fødderne får bedst mulig beskyttelse mod den hårde jord. Det er denne stødabsorberende funktion, der har givet Bumper støvler deres navn. Med varmt foer og plads til tykke sokker er Bumper støvler i løbet af få år blevet danske kvinders fortrukne vinterstøvler.

Praktiske og æstetiske

Bumper støvler er ikke kun praktiske - de fås i utallige farver og varianter, så man nemt kan finde et par, der matcher den øvrige garderobe. Mange kendisser sværger således til Bumper støvler, bl.a. Kate Moss.

Hvis man gerne vil vække opsigt med sine støvler, byder Bumper bl.a. på dyreprint: Zebra, leopard, tiger, dalmatiner eller slangeskind. Derudover findes der Bumper støvler i stærke farver, f.eks. fuchsia og lime i versioner, der næsten kan karakteriseres som neon.

Der er dog også masser af muligheder for at vælge neutrale nuancer som beige, brun og sort. Fine detaljer som pels og nitter, spænder og snører gør også de nedtonede Bumper støvler interessante.

Bumper er et italiensk mærke, der laver støvler med håndsyet finish

Korte og lange Bumper støvler

Bumper støvler fås med både kort og langt skaft. De knælange Bumper støvler er flatterende for de fleste, fordi de forlænger benene rent visuelt - dermed kan man roligt smide de høje hæle, som er upraktiske på en kold og glat vinterdag.

Ankelstøvler går godt i spænd med lårkorte nederdele og kjoler eller skinny jeans. Strømper/bukser i samme farve som dine kortskaftede Bumper støvler kan kompensere for den evt. benforkortende effekt.

Kvalitet fra inderst til yderst

Bumper håndlaver sine støvler i skind af høj kvalitet fra inderst til yderste. Skindet udvælges nøje efter, hvor på støvlen det skal anvendes. Eksempelvis forer Bumper typisk sine støvler med blødt lammeskind, mens der bruges kraftigt skind fra køer eller heste på ydersiden, så de kan klare sig gennem mange sæsoner i det nordiske klima.

Andre mærker

Udover Bumper fører vi støvler fra Billi Bi, der er et dansk mærke. Ligesom Bumper producerer Billi Bi imidlertid deres støvler på italienske fabrikker med stærke håndværksmæssige traditioner.

Derudover fører vi støvler fra Cashott, Dr. Martins og EMU, der ligesom Bumper og Billi Bi designer moderigtige støvler af høj kvalitet.

 

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram