Billi Bi udsalg

Billi Bis designere har stor fokus på at skabe en perfekt pasform

Altid mulighed for at gøre en god handel

Fransi A/S blev etableret i 1936, og siden 1990erne har virksomheden haft succes med mærket Billi Bi, der designes herhjemme, men produceres i Italien og Spanien.

Billi Bis designere har stor fokus på at skabe en perfekt pasform. Har man en lang og slank fod, kan det være vanskeligt at finde sandaler og langskaftede støvler, der sidder ordentlig til, og der er Billi Bi et af de mærker, hvor man ofte er heldig - selv på udsalg.

Den danske virksomhed Billi Bi fornyer sin kollektion flere gange årligt, og efter hver sæson holder vi udsalg af ældre modeller.

Billi Bi - kvalitet på udsalg

Der er tale om et skomærke af høj kvalitet, med ægte skind fra inderst til yderst, hvilket afspejles i prisen. Der er således mange penge at spare ved at købe Billi Bi på udsalg. Billi Bi designer sko i en klassisk stil, der gør sidste sæsons modeller på udsalg til en god investering.

Det tidløse design udmønter sig bl.a. i en enkel stil, fornuftige hælhøjder og neutrale farver som sort, brun og beige. Når Billi Bis sko er pyntede, er det på klassiske måder som sølv, guld, lak eller dyreprint, der som regel er faste bestanddele i modebilledet.

Slå til nu

Det enkle og elegante design gør Billi Bi til et af de førende mærker i Skandinavien og stærkt eftertragtede på udsalg. Når man finder Billi Bi sko på udsalg, gælder det derfor om at slå til med det samme - de bliver lynhurtigt udsolgt.

Hvis du er meget heldig, finder du oveni købet nogle af klassikerne fra Billi Bi på udsalg, f.eks. nude peeptoe pumps, slangeskindsballerinaer eller herresko i Diane Keaton stil.

Mange muligheder

Kollektionerne er omfattende, og vi har derfor både pumps, flade sko, ankelstøvler og lange støvler fra Billi Bi på udsalg med jævne mellemrum

Billi Bi er også kendt for sine sandaler med praktisk kilehæl af flet, kork eller træ, der gør det nemt at holde balancen. Kilehælen giver alle de fordele en hæl giver for ben og holdning, uden ulemperne ved manglende komfort. Til sommerens have- og strandfester har sandaler med kilehæl desuden den fordel, at hælene ikke synker i jorden.

Udover Billi Bi har vi ind imellem skomærker som Bumber, Cashott, Dr. Martins, EMU, Paul Green, Unisa og The Last Conspiracy på udsalg.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram