Billi Bi sandaler

billibi bi sandaler af højkvalitet siden 1936

Billi Bi sandaler i utallige varianter

Billi Bi er et dansk firma, der har produceret sandaler af høj kvalitet siden 1936. Udover moderigtige sandaler designer Billi Bi sko og støvler.

Kollektionen er varieret, dog med udgangspunkt i et klassisk formsprog og neutrale farver som sort og brun. Når det gælder sandaler, har Billi Bi i de senere år budt på mere trendy og farverige modeller som supplement til de sikre klassikere. I sommerhalvåret er vi ofte villige til at eksperimentere mere med farver og glimmer, og det danske firma skuffer ikke.

Altid topkvalitet

Billi Bi sandaler fabrikeres i Italien og Spanien, der har tradition for sko af den bedste kvalitet, både når det gælder materialevalg og forarbejdning. Billi Bi sandaler laves af skind, og designerne har stor fokus på at skabe en perfekt pasform.

Har man en lang og slank fod kan det være vanskeligt at finde sandaler, der sidder ordentlig til, og der er Billi Bi et af de mærker, hvor man ofte er heldig. Justerbare stropper gør som regel Billi Bi sandaler anvendelige til en stor målgruppe, og mærket er da også blevet et af de førende i Skandinavien

Et par lækre sandaler fra Billi Bi holder mere end én sommer på grund af den høje kvalitet og det tidløse design.

Udover Billi Bi fører vi sandaler fra Barund Cph, Unisa og Wonders m.fl. Som alternativ til sandaler fra Billi Bi har vi ballerinasko og højhælede med peeptoe, der er anvendelige hele året.

Billi Bi sandaler med kilehæl

Billi Bi sandaler er ofte kendetegnet ved en praktisk lav hæl, hvis de ikke er flade. Flade sandaler kan se bedårende ud til lange eller lårkorte nederdele eller shorts.

Går du mest i knælange eller midi nederdele/kjoler, anbefales Billi Bi sandaler med hæl. Billi Bi har designet en lang række elegante sandaler med den praktiske kilehæl, der gør det nemt at holde balancen. Kilehælen giver alle de fordele en hæl giver for ben og holdning, uden at man bliver “Bambi på glatis”. Til sommerens have- og strandfester har sandaler med kilehæl ydermere den store fordel, at man ikke synker i jorden.

Sandaler med kilehæl fra Billi Bi kombinerer således elegance med komfort, så de kan bruges til enhver lejlighed. Kilehælen laves af et let materiale som kork, træ eller flet, så sandalerne ikke bliver tunge. Ofte vil der være en plateauforhøjning på forfoden, der giver yderligere højde på en bekvem måde.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram