Billi Bi sko

Billi Bi er dansk designede sko, der produceres efter fine  håndværksmæssige traditioner i Spanien og Italien

Stor kollektion

Dansk design og spansk håndværk

Billi Bi er dansk designede sko, der produceres efter fine håndværksmæssige traditioner i Spanien og Italien. De sydeuropæiske lande er kendt for deres lækre sko af kvalitetsmaterialer, som forarbejdes med fokus på en god pasform.

Billi Bi har især markeret sig med sine langskaftede støvler, der holder sig pæne sæson efter sæson, hvis man passer godt på dem. Derudover har Billi Bi en stor kollektion af sko, herunder pumps, ballerinasko, sandaler og ankelstøvler.

Stilen er klassisk med udgangspunkt i neutrale farver som sort og brun, hvilket gør Billi Bi sko en solid byggesten i basisgarderoben. Hvad enten du kigger efter en robust og solid sko eller noget mere forførende og ekstravagant, har Billi Bi løsningen.

Billi Bi sko til det nordiske klima

Kollektionen byder bl.a. på en bred vifte af pumps. Hælene varierer fra mellemhøj til høj, farverne fra enkel sort til sølvglimmer og mønstrene fra leopard til krokodille.

Som lidt mere maskulint alternativ til de åbne højhælede sko, tilbyder Billi Bi et stort udvalg af elegante ankelstøvler med hæl. Ankelstøvler er ofte mere praktiske i det nordiske klima.

Ved hjælp af kilehæl kan man få ekstra højde på, uden at det går ud over komforten.

Herresko til damer

Foretrækker man at gå hele vejen med det maskuline udtryk, fremstiller Billi Bi også herresko til damer. De flade sko med snøring til damer brød igennem med Woody Allens film Annie Hall fra 1977, hvor Diane Keaton gennemførte den maskuline stil med bukser, vest, slips, hat og herresko. I nyere tid har kendisser som Sienna Miller, Chlöe Sevigny og Kate Moss iført sig herresko i klassisk stil, dvs. sort eller brun læder.

Billi Bi sko har feminine finesser som en smallere læst og lidt højere hæl og egner sig perfekt til skinny jeans og en jakke eller til at gøre en fin sommerkjole mere rå.

Billi Bi sko med peeptoe

Blandt de mest elegante sko fra Billi Bi er de populære pumps med peeptoe. De fås bl.a. i slangeskind, lak, sort, brun og forskellige nuancer af beige. Peeptoe pumps i samme nuance som din hud er en klassier i garderoben, fordi de passer til alt og forlænger benene.

Husk at peeptoe kræver velplejede fødder og bare ben (eller meget tynde gennemsigtige strømper). Billi Bi sko med peeptoe er alle tiders lejlighed til at præsentere lakerede tånegle.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram