Billi Bi støvler

Billibi støvjer er godt dansk design og spansk håndværk

Dansk design og spansk håndværk

Billi Bi støvler designes af den danske virksomhed Fransi A/S, der blev etableret i 1936. Billi Bi støvler fabrikeres på traditionsrige fabrikker i Italien og Spanien og kombinerer således dansk design med stærke sydlandske håndværksmæssige traditioner. Billi Bi lægger vægt på at skabe støvler med perfekt pasform, hvilket den fine forarbejdning og de bedste skindkvaliteter fra de sydeuropæiske sko-lande medvirker til. Billi Bi støvler er lavet af ægte skind fra inderst til yderste, og kollektionen kendetegnes ved klassiske faconer og farver.

Farverne er primært sort og brun, hvilket gør Billi Bi støvler en essentiel byggesten i basisgarderoben. Det enkle og elegante design gør Billi Bi til et af de førende mærker i Skandinavien, når det gælder støvler. På det seneste har Billi Bi markeret sig med en ny serie af trendy modeller, der supplerer de kendte klassikere.

Har man først forelsket sig et bestemt mærke, fordi pasformen er perfekt, er det praktisk at kollektionen omfatter modeller til alle årstider. Billi Bi kollektionen rummer både lange støvler og ankelstøvler, flade og højhælede støvler. Udover støvler fører vi sandaler og sko fra Billi Bi.

Lange støvler fra Billi Bi

Lange støvler fra Billi Bi er karakteriseret ved et slankt design, der er elegant til knælange nederdele og kjoler. Har man slanke underben, kan det være en udfordring at finde støvler, der “sidder til”. Billi Bi laver støvler med både smalt og almindelig skaft samt med kiler i skaftet, så man kan have dem på sidst på dagen, hvor benene måske er lidt hævede.

Knælange støvler fra Billi Bi er flatterende for de fleste kvinder, fordi de ikke “skærer benene over” på midten. Således forlænger de lange støvler benene rent visuelt, hvormed det ikke er nødvendigt at have meget høje hæle.

Ankelstøvler

Ankelstøvler er både praktiske og klædelige sammen med lårkorte nederdele og kjoler eller skinny jeans. En høj hæl eller strømper/bukser i samme farve som støvlerne kan kompensere for den benforkortende effekt, ankelstøvler kan have.

Et par elegante ankelstøvler kan være en mere praktisk – lidt mere maskulin – udgave af de åbne højhælede. Billi Bi designer støvler med mange forskellige hælhøjder og -faconer, fra de flade over blokhæle til relativt høje stiletter.

Vi fører et bredt sortiment af støvler fra Billi Bi. Blandt vores øvrige mærker er Bumber, Cashott, Dr. Martins og EMU, der ligesom Billi Bi designer moderigtige støvler af høj kvalitet.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram