Dyrberg/Kern

Dyrberg Kern smykker

Dyrberg Kern smykker

Er du på udkig efter en klassisk ring til kontoret eller en stor skinnende cocktailring til festen, finder du hvad du skal bruge hos Dyrberg Kern. Når det gælder øreringe, spænder Dyrberg Kern vidt, fra små elegante ørestikker til store glimtende hoops. Se mere>> her!

Udover smykker fører vi ure fra Dyrberg Kern. Smykkeurene i sølv, hvid og sort er ofte dekoreret med zirkoner og kan bruges alene eller sammen med armbånd for en mere markant effekt.

Bag Dyrberg Kern smykker står den danske designerduo Gitte Dyrberg og Henning Kern, der mødtes i 1985. I dag sælges Dyrberg Kern smykker hos over 2000 butikker i 40 forskellige lande. De håndlavede smykker fra Dyrberg Kern kombinerer skandinaviske designtraditioner med internationale strømninger.

Dyrberg Kern fornyer kollektionen af smykker flere gange om året, hvilket giver en bred vifte af muligheder, uanset om du kigger efter øreringe, ringe, armbånd eller halskæder. Smykker fra Dyrberg Kern kan mikses og matches, så man nemt kan signalere, hvem man er.

Dyrberg Kern smykker

Bohemian Ballroom

Dyrberg Kern har kaldt sine nyeste smykker Bohemian Ballroom, og der er da også tale om en yderst festlig kollektion med masser af farver og glimmer. Kollektion er inspireret af blonder, som er en vedvarende tendens i moden, både når det gælder tøj, sko og smykker. Vævning af smykker med guldtråde er klassisk håndværk, der kaldes filigran.

Blandt de internationale designere, der for nylig har skabt moderne udgaver af de klassiske blonder er Valentino, Miu Miu og Dolce & Gabbana.

Udover blonder omfatter den nyeste Dyrberg Kern kollektion armbånd knyttet med krystaller og silkebånd.

Dyrberg Kern smykker

Starlight

Starlight smykker fra Dyrberg Kern får i 2013 tilføjet to halskæder, to øreringe, to ringe og et elegant knyttet armbånd. Vælg mellem en guld- eller sølvvariant af hver model. Den minimalistiske smykkeserie udstråler elegance.

Sporty smykker fra Dyrberg Kern

Dyrberg Kerns klassiske tennisarmbånd med Swarovski krystaller er målrettet sporty piger og kan bruges både på og udenfor banen. Tennisarmbånd er traditionen tro enkle og elegante, stilfulde og spinkle armbånd, der består udelukkende af diamanter eller det der ligner. Der er ingen pendanter, og smykkerne med de solide låse er således anvendelige, når man dyrker sport.

Materialer

Dyrberg Kern smykker formgives på en solid base af rustfrit stål og messing, som kan bruges af allergikere. Smykkerne belægges med guld og sølv i forskellige nuancer samt Swarovski krystaller og zirkoner. Desuden indgår ferskvandsperler og halvædelstene i Dyrberg Kern smykker.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram