Pieszak

Pieszak er et dansk mærke, der tager udgangspunkt i en skøn  kollektion af jeans med lækre detaljer og en perfekt pasform

Pieszak - sensuel vintage

Pieszak er et dansk mærke, der tager udgangspunkt i en skøn kollektion af jeans med lækre detaljer og en perfekt pasform.

Designer Henriette Pieszak Seeberg, der har over 20 års erfaring i dansk mode, supplerer det store udvalg af rå jeans med jakker, kjoler, bluser, strik og skind, der udstråler sensualitet og skiller sig ud fra mængden. Henriettes bedstemor - en stærk kvinde med stil, elegance og attitude - har været den primære inspirationskilde til Pieszak. Se mere>> her!

Vi er stolte af at kunne præsentere et udvalg af den eksklusive kollektion fra Pieszak. Blandt vores øvrige danske mærker er InWear og Day Birger et Mikkelsen, som vi mener går godt i spænd med Pieszak. Derudover kan vi bl.a. tilbyde tøj og tilbehør fra amerikanske Tommy Hilfiger, italienske Patrizia Pepe og svenske Tiger of Sweden.

Pieszak er et dansk mærke, der tager udgangspunkt i en skøn  kollektion af jeans med lækre detaljer og en perfekt pasform

Ny kollektion fra Pieszak

Filosofien bag Pieszak er, at tøjet skal fremhæve den kvindelig krops skønhed. Velplacerede lommer og stikninger giver dig de bedste ben og en god bagdel, og sensuelle toppe og tilbehør sætter en streg under kvindeligheden.

Den nyeste kollektion fra Pieszak dyrker en distinkt retro hippie stil med pandebånd, store solbriller, lange halskæder, "afghanerpels", flagermuseærmer og orange farvesprøjt. Alt sammen på en afslappet og stilsikker bund af velsiddende jeans og bløde toppe.

Udover 70erne har Pieszak tilsyneladende hentet inspiration i junglen, hvilket har udmøntet sig i bl.a. toppe med tigre, bukser med slangeprint, fake fur veste og indianerinspirerede cuffs. Rock chick stilen spiller også ind med kranier, sorte perler, nitter, kæder samt stjerner på bælter og toppe.

Pieszak er et dansk mærke, der tager udgangspunkt i en skøn  kollektion af jeans med lækre detaljer og en perfekt pasform

Pieszak jeans

Pieszak jeans fås med både høj og lav talje. De højtaljede jeans er optimale til de slanke langlivede, der gerne vil have ekstra lange ben. De lavtaljede jeans har også deres fordele, bl.a. ved at skære en evt. topmave over og minimere volumen under løsthængende toppe.

Pieszak jeans har ofte spændende detaljer som nitter og lynlåse på baglommerne, der understreger de kvindelige kurver. Pieszak jeans fås i en bred farvepalet fra flere nuancer af klassisk blå til bordeaux, skovgrøn, kaki og blank sort. Dyreprint er en essentiel del af den nyeste kollektion af jeans fra Pieszak: slangeprint og andre brogede jungleinspirerede mønstre kombineres frygtløst med toppe med stjerner og striber.

Som alternativ til Pieszak fører vi jeans fra bl.a. Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden, der alle er bredt anerkendte for deres denimkollektioner.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram