Tiger of Sweden

Byggesten i basisgarderoben

Tiger of Sweden står for rene linjer, gode materialer, luksuriøse detaljer og en kæk attitude. Holder man af minimalisme, er Tiger of Sweden et af de mest rendyrkede aktuelle tøjmærker, og den enkle stil gør de forskellige items essentielle byggesten i basisgarderoben. Jeans fra Tiger of Sweden er kendt for deres gode pasform.

Tjek vores aktuelle tilbud fra Tiger of Sweden. Se mere>> her!.

Tiger of Sweden står for rene linjer, gode materialer, luksuriøse detaljer og en kæk attitude

Tiger of Sweden - nu også tilbehør

Kollektionerne rummer alt fra elegante kjoler og jakkesæt til hverdagsjeans, -t-shirts og -blazers. For nyligt har Tiger of Sweden udvidet sortimentet med tilbehør, herunder eksklusive tasker, bælter og handsker af læder. Den første kollektion af tilbehør til damer er inspireret af 1960ernes New York.

Historien om Tiger of Sweden

Tiger of Sweden skriver sin historie tilbage til 1903, hvor virksomheden etableres i Uddevalle på den svenske vestkyst. I 1993 blev det kendte kvalitetsmærke redefineret under mottoet “taking the suit from the bank to the street”. Siden har mærket udviklet sig fra skræddersyet herretøj til et internationalt designermærke til begge køn. Fra 2003 har Tiger of Sweden været en del af IC Company og sælges i dag i 18 lande.

I 2013 blev Tiger of Sweden nomineret som årets designer i ELLE Style Awards. Tiger of Sweden fejres for at give klassiske klæder et frisk, moderne og personligt udtryk. Forårskollektionen i 2013 henter inspiration fra Andy Warhols The Factory og byder på en ny farverig og legesyg stil, der står i kontrast til de skarpe snit.

Tiger of Sweden står for rene linjer, gode materialer, luksuriøse detaljer og en kæk attitude

Festlige farver og skarpe snit

Stilren sort og sandfarver har tidligere været normen hos Tiger of Sweden, og disse neutrale farver vil stadig være at finde i kollektionen, som nu i større grad tilføres varme farver som bordeaux og orange samt metalfarver, bl.a. på de populære jeans og enkle 60er-inspirerede kjoler. Metalliske materialer er velegnede til sommerens fester, hvor du kan stråle om kap med solen, og til hverdag kan de nemt tones ned med ulden strik eller blød jersey.

Hvid er altid et hit om foråret, og der byder Tiger of Sweden bl.a. ind med en lækker lårkort kjole i 60er-stil eller en vest, der kan bruges i stedet for en top på varme dage eller over en skjorte for et mere maskulint look. Som et alternativ til vesten har Tiger of Sweden lanceret ærmeløse hvide skjorter, der går godt i spænd med et par jeans. Den uskyldige hvide kan med fordel suppleres af sort tilbehør.

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram