Brands beskrivelser

Billi Bi støvler

Dansk design og spansk håndværk Billi Bi støvler designes af den danske virksomhed Fransi A/S, der blev etableret i 1936. Billi Bi støvler fabrikeres på traditionsrige fabrikker i Italien og Spanien og kombinerer således dansk design med stærke sydlandske håndværksmæssige traditioner. Billi Bi lægger vægt på at skabe støvler med perfekt pasform, hvilket den fine forarbejdning og de bedste skindkvaliteter fra de sydeuropæiske sko-lande medvirker til. Billi Bi støvler er lavet af ægte skind fra inderst til yderste, og kollektionen kendetegnes ved klassiske faconer og farver.

Farverne er primært sort og brun, hvilket gør Billi Bi støvler en essentiel byggesten i basisgarderoben. Det enkle og elegante design gør Billi Bi til et af de førende mærker i Skandinavien, når det gælder støvler. På det seneste har Billi Bi markeret sig med en ny serie af trendy modeller, der supplerer de kendte klassikere.

Har man først forelsket sig et bestemt mærke, fordi pasformen er perfekt, er det praktisk at kollektionen omfatter modeller til alle årstider. Billi Bi kollektionen rummer både lange støvler og ankelstøvler, flade og højhælede støvler. Udover støvler fører vi sandaler og sko fra Billi Bi.

Lange støvler fra Billi Bi

Lange støvler fra Billi Bi er karakteriseret ved et slankt design, der er elegant til knælange nederdele og kjoler. Har man slanke underben, kan det være en udfordring at finde støvler, der “sidder til”. Billi Bi laver støvler med både smalt og almindelig skaft samt med kiler i skaftet, så man kan have dem på sidst på dagen, hvor benene måske er lidt hævede.

Knælange støvler fra Billi Bi er flatterende for de fleste kvinder, fordi de ikke “skærer benene over” på midten. Således forlænger de lange støvler benene rent visuelt, hvormed det ikke er nødvendigt at have meget høje hæle.

Ankelstøvler

Ankelstøvler er både praktiske og klædelige sammen med lårkorte nederdele og kjoler eller skinny jeans. En høj hæl eller strømper/bukser i samme farve som støvlerne kan kompensere for den benforkortende effekt, ankelstøvler kan have.

Et par elegante ankelstøvler kan være en mere praktisk – lidt mere maskulin – udgave af de åbne højhælede. Billi Bi designer støvler med mange forskellige hælhøjder og -faconer, fra de flade over blokhæle til relativt høje stiletter.

Vi fører et bredt sortiment af støvler fra Billi Bi. Blandt vores øvrige mærker er Bumber, Cashott, Dr. Martins, EMU, Paul Green, Unisa og The Last Conspiracy, der ligesom Billi Bi designer moderigtige støvler af høj kvalitet.

Billi Bi sandaler

Billi Bi sandaler i utallige varianter

Billi Bi er et dansk firma, der har produceret sandaler af høj kvalitet siden 1936. Udover moderigtige sandaler designer Billi Bi sko og støvler.

Kollektionen er varieret, dog med udgangspunkt i et klassisk formsprog og neutrale farver som sort og brun. Når det gælder sandaler, har Billi Bi i de senere år budt på mere trendy og farverige modeller som supplement til de sikre klassikere. I sommerhalvåret er vi ofte villige til at eksperimentere mere med farver og glimmer, og det danske firma skuffer ikke.

Altid topkvalitet

Billi Bi sandaler fabrikeres i Italien og Spanien, der har tradition for sko af den bedste kvalitet, både når det gælder materialevalg og forarbejdning. Billi Bi sandaler laves af skind, og designerne har stor fokus på at skabe en perfekt pasform.

Har man en lang og slank fod kan det være vanskeligt at finde sandaler, der sidder ordentlig til, og der er Billi Bi et af de mærker, hvor man ofte er heldig. Justerbare stropper gør som regel Billi Bi sandaler anvendelige til en stor målgruppe, og mærket er da også blevet et af de førende i Skandinavien.

Et par lækre sandaler fra Billi Bi holder mere end én sommer på grund af den høje kvalitet og det tidløse design.

Udover Billi Bi fører vi sandaler fra Barund Cph, Unisa og Wonders m.fl. Som alternativ til sandaler fra Billi Bi har vi ballerinasko og højhælede med peeptoe, der er anvendelige hele året.

Billi Bi sandaler med kilehæl

Billi Bi sandaler er ofte kendetegnet ved en praktisk lav hæl, hvis de ikke er flade. Flade sandaler kan se bedårende ud til lange eller lårkorte nederdele eller shorts.

Går du mest i knælange eller midi nederdele/kjoler, anbefales Billi Bi sandaler med hæl. Billi Bi har designet en lang række elegante sandaler med den praktiske kilehæl, der gør det nemt at holde balancen. Kilehælen giver alle de fordele en hæl giver for ben og holdning, uden at man bliver “Bambi på glatis”. Til sommerens have- og strandfester har sandaler med kilehæl ydermere den store fordel, at man ikke synker i jorden.

Sandaler med kilehæl fra Billi Bi kombinerer således elegance med komfort, så de kan bruges til enhver lejlighed. Kilehælen laves af et let materiale som kork, træ eller flet, så sandalerne ikke bliver tunge. Ofte vil der være en plateauforhøjning på forfoden, der giver yderligere højde på en bekvem måde.

Billi Bi sko

Stor kollektion

Billi Bi er dansk designede sko, der produceres efter fine håndværksmæssige traditioner i Spanien og Italien. De sydeuropæiske lande er kendt for deres lækre sko af kvalitetsmaterialer, som forarbejdes med fokus på en god pasform.

Billi Bi har især markeret sig med sine langskaftede støvler, der holder sig pæne sæson efter sæson, hvis man passer godt på dem. Derudover har Billi Bi en stor kollektion af sko, herunder pumps, ballerinasko, sandaler og ankelstøvler.

Stilen er klassisk med udgangspunkt i neutrale farver som sort og brun, hvilket gør Billi Bi sko en solid byggesten i basisgarderoben. Hvad enten du kigger efter en robust og solid sko eller noget mere forførende og ekstravagant, har Billi Bi løsningen.

Billi Bi sko til det nordiske klima

Kollektionen byder bl.a. på en bred vifte af pumps. Hælene varierer fra mellemhøj til høj, farverne fra enkel sort til sølvglimmer og mønstrene fra leopard til krokodille.

Som lidt mere maskulint alternativ til de åbne højhælede sko, tilbyder Billi Bi et stort udvalg af elegante ankelstøvler med hæl. Ankelstøvler er ofte mere praktiske i det nordiske klima.

Ved hjælp af kilehæl kan man få ekstra højde på, uden at det går ud over komforten.

Herresko til damer

Foretrækker man at gå hele vejen med det maskuline udtryk, fremstiller Billi Bi også herresko til damer. De flade sko med snøring til damer brød igennem med Woody Allens film Annie Hall fra 1977, hvor Diane Keaton gennemførte den maskuline stil med bukser, vest, slips, hat og herresko. I nyere tid har kendisser som Sienna Miller, Chlöe Sevigny og Kate Moss iført sig herresko i klassisk stil, dvs. sort eller brun læder.

Billi Bi sko har feminine finesser som en smallere læst og lidt højere hæl og egner sig perfekt til skinny jeans og en jakke eller til at gøre en fin sommerkjole mere rå.

Billi Bi sko med peeptoe

Blandt de mest elegante sko fra Billi Bi er de populære pumps med peeptoe. De fås bl.a. i slangeskind, lak, sort, brun og forskellige nuancer af beige. Peeptoe pumps i samme nuance som din hud er en klassiker i garderoben, fordi de passer til alt og forlænger benene.

Husk at peeptoe kræver velplejede fødder og bare ben (eller meget tynde gennemsigtige strømper). Billi Bi sko med peeptoe er alle tiders lejlighed til at præsentere lakerede tånegle.

Billi Bi udsalg

Altid mulighed for at gøre en god handel

Fransi A/S blev etableret i 1936, og siden 1990erne har virksomheden haft succes med mærket Billi Bi, der designes herhjemme, men produceres i Italien og Spanien.

Billi Bis designere har stor fokus på at skabe en perfekt pasform. Har man en lang og slank fod, kan det være vanskeligt at finde sandaler og langskaftede støvler, der sidder ordentlig til, og der er Billi Bi et af de mærker, hvor man ofte er heldig - selv på udsalg.

Den danske virksomhed Billi Bi fornyer sin kollektion flere gange årligt, og efter hver sæson holder vi udsalg af ældre modeller.

Billi Bi - kvalitet på udsalg

Der er tale om et skomærke af høj kvalitet, med ægte skind fra inderst til yderst, hvilket afspejles i prisen. Der er således mange penge at spare ved at købe Billi Bi på udsalg. Billi Bi designer sko i en klassisk stil, der gør sidste sæsons modeller på udsalg til en god investering.

Det tidløse design udmønter sig bl.a. i en enkel stil, fornuftige hælhøjder og neutrale farver som sort, brun og beige. Når Billi Bis sko er pyntede, er det på klassiske måder som sølv, guld, lak eller dyreprint, der som regel er faste bestanddele i modebilledet.

Slå til nu

Det enkle og elegante design gør Billi Bi til et af de førende mærker i Skandinavien og stærkt eftertragtede på udsalg. Når man finder Billi Bi sko på udsalg, gælder det derfor om at slå til med det samme - de bliver lynhurtigt udsolgt.

Hvis du er meget heldig, finder du oveni købet nogle af klassikerne fra Billi Bi på udsalg, f.eks. nude peeptoe pumps, slangeskindsballerinaer eller herresko i Diane Keaton stil.

Mange muligheder

Kollektionerne er omfattende, og vi har derfor både pumps, flade sko, ankelstøvler og lange støvler fra Billi Bi på udsalg med jævne mellemrum.

Billi Bi er også kendt for sine sandaler med praktisk kilehæl af flet, kork eller træ, der gør det nemt at holde balancen. Kilehælen giver alle de fordele en hæl giver for ben og holdning, uden ulemperne ved manglende komfort. Til sommerens have- og strandfester har sandaler med kilehæl desuden den fordel, at hælene ikke synker i jorden.

Udover Billi Bi har vi ind imellem skomærker som Bumber, Cashott, TOMS, Unisa og The Last Conspiracy på udsalg.

The Last Conspiracy

The Last Conspiracy er et nyetableret dansk mærke, som producerer håndlavede sko med kvalitet i højsædet. Teamet bag mærket er sammensat af erfarne skomagere og personer, med mange års erfaring med producering af håndlavede sko. The Last Conspiracy viderefører den høje standard, som er blevet etableret af famøse skomagere gennem flere generationer.Kollektionerne er en vel afbalanceret blanding af det unikke udtryk, fortiden, fremtiden og håndværk i højeste kvalitet.Alle sko er goodyear welted – hvilket er den ypperste konstruktion i skoproduktion.

Line&Jo

Klassiske og trendy smykker fra Line&Jo

Line & Jo er et dansk smykkemærke, etableret i 2007 af de erfarne guldsmede Line Hallberg og Jo Riis-Hansen. Line & Jo er passionerede smykkedesignere, der på få år har fået succes med smykkeserier, som udtrykker en fin balance mellem det konservativt klassiske og det meget modeprægede. Inspirationen hentes fra moderne kunst, arkitektur og popkultur, såvel som oprindelige ideer om kvindelig skønhed og sensualitet.

Line & Jo smykker er karakteriseret ved en grafisk enkelhed, blød romantik og vild ekstravagance. De eksklusive smykker fra Line & Jo er udelukkende skabt af ægte, ædle materialer: sterling sølv, guld og diamanter og fine stene som pink opal.

Det fine og det rå

Smykkerne fra Line & Jo kombinerer det fine med det rå og passer således til enhver stil. Udvalget af øreringe og ringe fås i den bløde skyggefulde grå, der kendetegner oxideret sterling sølv. Det sorte sølv har et eftertragtet vintage-præg, der ældes med ynde. For at tilføje et element af glamour kombinerer Line & Jo ofte det oxiderede sølv med diamanter eller andre ædle stene.

Line & Jo følger med tiden

Kollektionen omfatter øreringe, som følger ørets kurve, og ringe, der sidder forskellige steder på fingeren. Dertil kommer de nyere og meget populære earcuffs, der skal clipses på kanten af øret. I kombination med øreringe og kæder kan man ved hjælp af earcuffs fra Line & Jo dekorere hele øret, uden at skulle have mere end én piercing. Det er en stil, som flere berømtheder har fundet attraktiv, bl.a. Katy Perry, der i 2012 blev foreviget med Line & Jo øreringe.

I kollektionen indgår også matchende armbånd og halskæder. De lækre materialer og den gode blanding af rå og feminine designs har gjort Line & Jo smykker yderste populære i de senere år. Med navne som Miss Rubena Black og Miss Envy præsenterer Line & Jo en humoristisk indgangsvinkel til deres smykkeserier.

Dansk design

Udover Line & Jo fører vi smykker fra bl.a. BeChristensen. BeChristensen er ligesom Line & Jo et dansk smykkefirma, der foruden samerarmbånd og øreringe har designet perler, ure og halskæder. 

Fælles for vores eksklusive smykkeserier er, at de kan mikses og matches efter behov, så man nemt kan skabe sin egen personlige stil.

Blandt vores tilbehør er også en bred vifte af tasker, handsker, bælter og tørklæder fra bl.a. Black Lily, Day Birger et Mikkelsen og Tiger of Sweden.

Tiger of Sweden

Byggesten i basisgarderoben

Tiger of Sweden står for rene linjer, gode materialer, luksuriøse detaljer og en kæk attitude. Holder man af minimalisme, er Tiger of Sweden et af de mest rendyrkede aktuelle tøjmærker, og den enkle stil gør de forskellige items essentielle byggesten i basisgarderoben. Jeans fra Tiger of Sweden er kendt for deres gode pasform.

Tjek vores aktuelle tilbud fra Tiger of Sweden.

Tiger of Sweden - nu også tilbehør

Kollektionerne rummer alt fra elegante kjoler og jakkesæt til hverdagsjeans, -t-shirts og -blazers. For nyligt har Tiger of Sweden udvidet sortimentet med tilbehør, herunder eksklusive tasker, bælter og handsker af læder. Den første kollektion af tilbehør til damer er inspireret af 1960ernes New York.

Historien om Tiger of Sweden

Tiger of Sweden skriver sin historie tilbage til 1903, hvor virksomheden etableres i Uddevalle på den svenske vestkyst. I 1993 blev det kendte kvalitetsmærke redefineret under mottoet “taking the suit from the bank to the street”. Siden har mærket udviklet sig fra skræddersyet herretøj til et internationalt designermærke til begge køn. Fra 2003 har Tiger of Sweden været en del af IC Company og sælges i dag i 18 lande.

I 2013 blev Tiger of Sweden nomineret som årets designer i ELLE Style Awards. Tiger of Sweden fejres for at give klassiske klæder et frisk, moderne og personligt udtryk. Forårskollektionen i 2013 henter inspiration fra Andy Warhols The Factory og byder på en ny farverig og legesyg stil, der står i kontrast til de skarpe snit.

Festlige farver og skarpe snit

Stilren sort og sandfarver har tidligere været normen hos Tiger of Sweden, og disse neutrale farver vil stadig være at finde i kollektionen, som nu i større grad tilføres varme farver som bordeaux og orange samt metalfarver, bl.a. på de populære jeans og enkle 60er-inspirerede kjoler. Metalliske materialer er velegnede til sommerens fester, hvor du kan stråle om kap med solen, og til hverdag kan de nemt tones ned med ulden strik eller blød jersey.

Moderne hvide klassikere fra Tiger of Sweden

Hvid er altid et hit om foråret, og der byder Tiger of Sweden bl.a. ind med en lækker lårkort kjole i 60er-stil eller en vest, der kan bruges i stedet for en top på varme dage eller over en skjorte for et mere maskulint look. Som et alternativ til vesten har Tiger of Sweden lanceret ærmeløse hvide skjorter, der går godt i spænd med et par jeans. Den uskyldige hvide kan med fordel suppleres af sort tilbehør.

Tommy Hilfiger jeans

Klassisk og koordineret

Tommy Hilfiger er en irsk-amerikansk designer verdensberømt for sine jeans, der indgår i klassiske, såkaldt “preppy”, kollektioner. Stilen, der er opkaldt efter de “prep schools”, som amerikanere går på, inden de starter på landets bedste universiteter, er pæn og 1950er-tjekket med sweaters bundet om halsen, perler, skjortekjoler, sejlersko, fløjlsbukser, ternede nederdele osv.. Ligesom logoet er kollektionerne stærkt præget af farverne rød, hvid og blå, som det amerikanske flag.

Allerede som teenager i New York begyndte Tommy Hilfiger at opkøbe jeans, som han redesignede og solgte med stor succes. Som 18-årig åbnede han sin første forretning, The People’s Place, der siden blev til en hel kæde.

Sikkert valg til hverdag og fest.

Tommy Hilfiger jeans er et sikkert valg til hverdag og fest. Skønt de fleste anerkender, at denim kan være meget flatterende, har tekstilet fået ry for at være ukomfortabelt: Oprindeligt blev jeans som bekendt lavet som arbejdstøj til cowboys, ikke afslapning. Moderne stretch-teknologi har imidlertid gjort det muligt at fremstille meget blød og behagelig denim, der samtidig løfter de dele, der skal løftes.

Et par mørkeblå Tommy Hilfiger kan bruges til både uformelle og formelle lejligheder. Et par hvide Tommy Hilfiger jeans er sarte, men fantastisk elegante i sommerhalvåret. Som alternativ til hvid og forskellige nuancer af blå og rød har Tommy Hilfiger lanceret jeans i bl.a. orange, grøn, grå og sand.

Hilfiger Denim

Tommy Hilfiger jeans markedsføres under navnet Hilfiger Denim, der designes til både herrer og damer. Designet er inspireret af amerikanske klassikere med en moderne drejning. Tommy Hilfiger jeans ses ofte kombineret med sporty jakker, ternede skjorter, cashmere cardigans og dunjakker. 50er-stilen understreges med vintage-detaljer som varme farver, detaljerig kabelstrik og træknapper.

Den nyeste kollektion af Tommy Hilfiger jeans henter inspiration fra sejlerlivet. Den ubesværede fritidsstil leder tankerne hen på stilikoner som Jackie O. og Lauren Hutton. De marineblå jeans får hos Tommy Hilfiger selskab af nautiske striber og sejlersko med blokhæle.

Andre mærker

Udover Tommy Hilfiger fører vi jeans fra Tiger of Sweden, der ligeledes er kendt for deres gode pasform. De stilrene sorte og sandfarvede jeans fra Tiger of Sweden er med tiden blevet suppleret med varme farver som bordeaux og orange samt metalfarver.

Tommy Hilfiger tøj

Mere hipt end nogensinde før

Tommy Hilfiger er en irsk-amerikansk designer verdensberømt for sit tøj af samme navn. Ligesom logoet er kollektionen stærkt præget af farverne rød, hvid og blå, som det amerikanske flag, og snittet er da også meget vestligt i stilen.

Allerede i gymnasiet begyndte Tommy Hilfiger at designe tøj, og i 1984 markedsførte han sin første kollektion til herrer. Den preppy stil blev vildt populær i mange kredse, og i 1990erne kastede bl.a. hip hop-kendisser sig over oversize versioner af Tommy Hilfiger tøj.

I 2000 dykkede populariteten på grund af manglende fornyelse, og mærket måtte gennem en større turnaround. I 2010 blev firmaet solgt for ikke mindre end tre milliarder dollars, og Tommy Hilfiger tøj er i dag mere hipt end nogensinde før.

Indbegrebet af preppy

I 2012 modtog Tommy Hilfiger CFDA’s prestigefulde Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award for sit epokegørende tøj. Vogue-redaktøren Anna Wintour overakte prisen til Tommy Hilfiger efter en performance fra a capella gruppen The Princeton Footnotes – en fin hentydning til designerens preppy tøj.

Stilen har fra begyndelsen været pæn og tjekket med sweaters bundet om halsen, hårbånd, perler, monogrammer, klare farver, sejlersko osv.. Den har sit navn efter de “prep schools”, som amerikanere går på, inden de starter på landets bedste universiteter. Tilhængere af stilen sværger den dag i dag til klassikere i 50er-stil, der er perfekt koordinerede. De er ikke slaver af moden, og deres motto er “less is more”.

En amerikansk rejse

Den nyeste kollektion af Tommy Hilfiger tøj er inspireret af sejlads - fra hav til sand og dæk til havn. Den ubesværede fritidsstil leder tankerne hen på stilikoner som Jackie O. og Lauren Hutton på eksotiske rejser. Stilen er indbegrebet af USA, men hjemmehørende i hele verden. Farverne hvid, rød og marineblå samt de nautiske striber har fået et trendy twist med skind, silke og kabelstrik. Skjortekjoler af lærred accentueres med blonder, og sejlerskoene er udstyret med blokhæle.

Tommy Hilfiger er kendt for sine striber, der pryder hans tøj både vandret og lodret. De lodrette striber giver længde - en stor fordel, hvis man gerne vil virke lidt højere eller trænger til en dag i flade sko. De vandrette striber giver bredde, hvilket gør det nemmere at illudere en timeglasfigur ved at give volumen til enten en nederdel eller en top.

I den nye kollektion er de lodrette striber mest markante på maxikjoler og jakkesæt med lange, slouchy bukser. Nautiske tværstriber ses bl.a. på plisserede nederdele og bluser i klassisk Chanel-stil.

Inwear

Slanke snit

I 2013 byder InWear på slankende silhuetter og uimodståelige farver: Basisfarverne udgøres af hudfarver i tonerne Creamy Vanilla, Sweet Skin og Golden Wheat. De suppleres af pangfarver som elektrisk grøn, kongeblå og sennepsgul. InWear lancerer bl.a. en enkel blå kjole, der er den perfekte afløser til den lille sorte. Den friske blå farve går godt i spænd med mange andre farver og kan nemt styles både op og ned, så den egner sig til fest og hverdag.

Derudover prydes den nye InWear kollektion af abstrakte mønstre, dyreprint og pailletter. Metalliske materialer er velegnede til sommerens fester, hvor du kan stråle om kap med solen, og InWear byder med sin nyeste kollektion på et strejf af shine i form af paillettoppe samt kjoler og skjorter i blanke stoffer. Til hverdag kan de nemt tones ned med matte jeans, ulden strik eller blød jersey.

Tjek vores aktuelle tilbud fra InWear. Udover InWear fører vi designertøj fra Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden, smykker fra Line & Jo og Dyrberg Kern, støvler fra Billi Bi og Bumper og meget mere.

Tilbehør fra InWear

InWear designer også tilbehør, f.eks. elegante skindhandsker og bælter, der kan skabe kurver. Et bredt sort bælte fra InWear er perfekt til at give en af sommerhalvårets hvide 60er-inspirerede kjoler kontrast.

Derudover byder InWear på smukke selskabstasker i sølv, blank sort eller mintgrøn og en samling skuldertasker i cognac, sort og rosa.

Champagnefarvede solbriller med gyldne detaljer og sorte stiletter komplementerer looket.

Fra dansegulv til catwalk

InWear er et dansk firma, der blev etableret i 1969. Grundlæggeren Niels Martinsen var oprindeligt indehaver af en natklub i København. Hans kæreste var designer, hvilket førte til dannelsen af InWear, der i dag sælger sin kollektioner over hele verden. InWear designer tøj til bymennesker, og inspirationen kommer fra bylivet: energien, arkitekturen, kunst, butikker, musik osv.

Kollektionen fra InWear går fra hverdagsoutfits kaldet “city casual” til “city smart”, elegant tøj til festlige eller formelle lejligheder. Tøjet er nemt at bruge med flatterende silhuetter og perfekt pasform. Bløde former og tekstiler gør det nemt og behageligt at bruge InWear i lag på lag.

Tidløs stil med feminine detaljer

Chefdesigner Lene Borggaard, der blev ansat hos InWear i 2007, er kendt for sin stilrene og poetiske formgivning, der er solidt funderet på klassiske snit. De rene linjer er ved nærmere eftersyn fyldt med feminine detaljer, der gør tøjet fra InWear tidløst, både når det gælder tendenser og kvalitet.

Patrizia Pepe

Sydeuropæisk stil

Patrizia Pepe er indbegrebet af sydeuropæisk stil, særligt det berømte overtøj, der dyrker en cool kosmopolitisk æstetik, hvad enten det drejer sig om dunjakker, trenchcoats, denim- eller læderjakker.

Bag Patrizia Pepe står entreprenørerne Patrizia Bambi, den kreative kraft, og Claudio Orrea, det administrative overblik. Patrizia Pepe mærket udsprang i sin tid af deres virksomhed Tessilform.

Der er få danske forhandlere af Patrizia Pepe, som blev etableret i Firenze i 1993. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere et udvalg af klassikere fra det glamourøse italienske mærke.

Kast et blik på vores aktuelle sortiment fra Patrizia Pepe.

Som alternativ til Patrizia Pepe fører vi det preppy amerikanske mærke Tommy Hilfiger samt danske mærker som Billi Bi (sko), InWear (tøj) og Line & Jo (smykker).

Fra nedtonet til vild

Patrizia Pepe mærket, der er vokset eksponentielt i løbet af de sidste 10 år, er kendt for sine kølige og afdæmpede farver, der giver et sofistikeret twist til de friske snit.

I den nyeste kollektion suppleres de nedtonede farver af turkis, koral, pink, orange og lilla foruden vilde, nærmest psykedeliske, mønstre. De vilde blomsterprints er en af de stærkeste tendenser i 2013 - kombiner gerne de tropiske tryk med andre eksotiske materialer som dyreprint.

Den brede kollektion fra Patrizia Pepe rummer dog også klassiske items i grå, sand og armygrøn.

Praktisk og elegant

Patrizia Pepe udformer kollektioner til både mænd og kvinder, som forener tjekket minimalisme med stærke følelser for detaljer. Praktisk og elegant på en og samme tid.

Den nyeste kollektion til damer byder på feminine jakkesæt, skarpe blazers, sexede cigaretbukser, skinny jeans, blomstrede leggings, lårkorte nederdele, voluminøse silkebluser, pailletbesatte sweatshirts og meget mere.

Tilbehør fra Patrizia Pepe

Når det gælder tilbehør, har Patrizia Pepe markeret sig med brocher med tallet 93 (etableringsåret), transparente plastikbælter samt metalliske sko og tasker i farverne grøn, guld og sølv. Patrizia Pepe er også kendt for sine capelli - italienske hatte i sort uld. Bemærk detaljerne, f.eks. en guldflue på båndet.

Statement tilbehør kan sagtens bruges sammen, og vil du skille dig yderligere ud, kan de bæres med et farverigt eller mønstret sæt tøj.

Day Birger et Mikkelsen

Blød boheme og skarpe snit

Day Birger et Mikkelsen byder år efter år på stilfulde kollektioner, der er nøje balancerede mellem den sensuelle boheme stil og de skarpeste maskuline snit. Klassiske items i sort, grå og flødefarvet, f.eks. blondetoppe, feminine skjorter, garbadinebukser- og blazers samt strik med skønne paillet- eller skinddetaljer, præger det danske brand.

Basisfarverne suppleres af enkelte farvesprøjt, der typisk er nedtonede, f.eks. koral, støvet lilla eller pasteller. I stedet for stærke farver vækker Day Birger et Mikkelsen opmærksomhed med fine detaljer som broderier, perler og pailletter.

Tag et kig på vores udvalg af Day Birger et Mikkelsen. Blandt vores andre danske mærker er InWear (tøj og tilbehør), Billi Bi (sko, støvler og sandaler) og Line & Jo (smykker). Derudover fører vi bl.a. Tommy Hilfiger og Patrizia Pepe.

Historien bag Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er opfundet af Keld Mikkelsen ud fra en vision om at fusionere asiatiske detaljer med skandinavisk enkelhed og maskuline snit.

Resultatet er en luksuriøs blanding af moderne klassikere med skønne detaljer, sublimt håndværk og innovative elementer. Keld har fra en tidlig alder arbejdet i den hjemlige tekstilindustri og har flere års erfaring fra branchen i Asien, bl.a. Hong Kong og Indien, hvor han blev fascineret af antikke asiatiske broderier, mønstre og andre håndværksmæssige detaljer.

Kollektionerne fra Day Birger et Mikkelsen forener således det lokale med det globale. De kendetegnes alle ved en stor spændvidde, fra flotte festrober og stilrene sæt til byggestene i basisgarderoben: T-shirts, cardigans, blazers og jeans.

Day Birger et Mikkelsen - ny kollektion

Blandt de nyeste items er ærmeløse skjorter i sort, grå og mintgrøn med pailletbesatte kraver og tværstribede t-shirts med bådudskæring i klassisk Chanel-stil. Day Birger et Mikkelsen er også stærk på tilbehør: I 2013 er smykkerne bl.a. inspireret af de brølende 1920ere med lange perlekæder med krystaller og blanke cuffs i sort og hvid.

Siden 1997 er Day Birger et Mikkelsen blevet et verdensomspændende brand med to hovedkollektioner til damer. Day Women står for et moderne, klassisk og etnisk look fyldt med spændende kontraster, inspireret af både herretøj og vintage.

2nd Day er en mere ungdommelig kollektion baseret på jeans, suppleret med items der kan tone stilen op eller ned, fra blazers til t-shirts. Læder items, der dyrker kontrasten mellem rå maskulinitet og sensuel femininitet, er en essentiel del af kollektionen.

Derudover har Day Birger et Mikkelsen siden 2005 haft succes med boligserien Day Home.

Pieszak

Pieszak - sensuel vintage

Pieszak er et dansk mærke, der tager udgangspunkt i en skøn kollektion af jeans med lækre detaljer og en perfekt pasform.

Designer Henriette Pieszak Seeberg, der har over 20 års erfaring i dansk mode, supplerer det store udvalg af rå jeans med jakker, kjoler, bluser, strik og skind, der udstråler sensualitet og skiller sig ud fra mængden. Henriettes bedstemor - en stærk kvinde med stil, elegance og attitude - har været den primære inspirationskilde til Pieszak.

Vi er stolte af at kunne præsentere et udvalg af den eksklusive kollektion fra Pieszak. Blandt vores øvrige danske mærker er InWear og Day Birger et Mikkelsen, som vi mener går godt i spænd med Pieszak. Derudover kan vi bl.a. tilbyde tøj og tilbehør fra amerikanske Tommy Hilfiger, italienske Patrizia Pepe og svenske Tiger of Sweden.

Ny kollektion fra Pieszak

Filosofien bag Pieszak er, at tøjet skal fremhæve den kvindelig krops skønhed. Velplacerede lommer og stikninger giver dig de bedste ben og en god bagdel, og sensuelle toppe og tilbehør sætter en streg under kvindeligheden.

Den nyeste kollektion fra Pieszak dyrker en distinkt retro hippie stil med pandebånd, store solbriller, lange halskæder, "afghanerpels", flagermuseærmer og orange farvesprøjt. Alt sammen på en afslappet og stilsikker bund af velsiddende jeans og bløde toppe.

Udover 70erne har Pieszak tilsyneladende hentet inspiration i junglen, hvilket har udmøntet sig i bl.a. toppe med tigre, bukser med slangeprint, fake fur veste og indianerinspirerede cuffs. Rock chick stilen spiller også ind med kranier, sorte perler, nitter, kæder samt stjerner på bælter og toppe.

Pieszak jeans

Pieszak jeans fås med både høj og lav talje. De højtaljede jeans er optimale til de slanke langlivede, der gerne vil have ekstra lange ben. De lavtaljede jeans har også deres fordele, bl.a. ved at skære en evt. topmave over og minimere volumen under løsthængende toppe.

Pieszak jeans har ofte spændende detaljer som nitter og lynlåse på baglommerne, der understreger de kvindelige kurver. Pieszak jeans fås i en bred farvepalet fra flere nuancer af klassisk blå til bordeaux, skovgrøn, kaki og blank sort. Dyreprint er en essentiel del af den nyeste kollektion af jeans fra

Pieszak: slangeprint og andre brogede jungleinspirerede mønstre kombineres frygtløst med toppe med stjerner og striber.

Som alternativ til Pieszak fører vi jeans fra bl.a. Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden, der alle er bredt anerkendte for deres denimkollektioner.

Designertøj

Byggesten i basisgarderoben

Hos Jette Tarp finder du et kæmpe udvalg af designertøj. Vi har alt fra smykker til sko og bluser til bukser. Det bedste designertøj bliver uundværlige byggesten i basisgarderoben. Vi har derfor nøje udvalgt nogle af de bedste basis items fra vores leverandører.

Vores udvalg præges af neutrale og nedtonede farver som sort, hvid og sand. De nedtonede farver suppleres af velvalgte items i klare farver, metalliske materialer og vilde mønstre, der er en vedvarende tendens i nutidens designertøj.

Designertøj fra førende brands

Vi fører designertøj fra en lang række førende brands. Blandt vores danske mærker er Day Birger et Mikkelsen, InWear, Stig P og Pieszak. Fra udlandet har vi bl.a. designertøj fra 8PM, Tiger of Sweden, Calvin Klein og OAK Wood.

Tiger of Sweden, en del af IC Companys, er kendt for sine rene linjer, gode materialer, luksuriøse detaljer og street-attitude. Den minimalistiske stil gør designertøj fra Tiger of Sweden oplagte items i basisgarderoben.

Det danske firma InWear lancerer med Lene Borggaard i front den ene succesrige kollektion af designertøj efter den anden. InWears designertøj spænder vidt fra “city casual” til “city smart”.

Jeans

Jeans er for mange kvinder en essentiel del af garderoben, da de kan bruges til både hverdag og fest. I vores webshop finder du derfor altid et bredt udvalg af jeans i høj kvalitet med god pasform og lækre detaljer. Både Calvin Klein og Pieszak er bredt anerkendte for deres jeanskollektioner.

Designertøj og -tilbehør

Vores brands er kendt for deres omfangsrige kollektioner, der foruden designertøj omfatter sko og tilbehør. InWear byder eksempelvis på smukke selskabstasker i sølv, blank sort eller mintgrøn og en samling skuldertasker i cognac, sort og rosa. Champagnefarvede solbriller med gyldne detaljer og sorte stiletter komplementerer looket.

Derudover fører vi specialiserede brands som eksempelvis Billi Bi, der laver sko med perfekt pasform, og smykker fra de danske designere Line & Jo og BeChristensen.

Bumper støvler

Håndsyede støvler fra Bumper

Bumper er et italiensk mærke, der laver støvler med håndsyet finish. Bumper støvler designes med udgangspunkt i komfort: Der er ingen skyhøje hæle eller sylespidse snuder. Skaftet på Bumper støvler kan typisk justeres med snørebånd eller remme, så støvlerne aldrig strammer eller gaber omkring underbenet.

Sålen indeholder luftlommer, så fødderne får bedst mulig beskyttelse mod den hårde jord. Det er denne stødabsorberende funktion, der har givet Bumper støvler deres navn. Med varmt foer og plads til tykke sokker er Bumper støvler i løbet af få år blevet danske kvinders fortrukne vinterstøvler.

Praktiske og æstetiske

Bumper støvler er ikke kun praktiske - de fås i utallige farver og varianter, så man nemt kan finde et par, der matcher den øvrige garderobe. Mange kendisser sværger således til Bumper støvler, bl.a. Kate Moss.

Hvis man gerne vil vække opsigt med sine støvler, byder Bumper bl.a. på dyreprint: Zebra, leopard, tiger, dalmatiner eller slangeskind. Derudover findes der Bumper støvler i stærke farver, f.eks. fuchsia og lime i versioner, der næsten kan karakteriseres som neon.

Der er dog også masser af muligheder for at vælge neutrale nuancer som beige, brun og sort. Fine detaljer som pels og nitter, spænder og snører gør også de nedtonede Bumper støvler interessante.

Korte og lange Bumper støvler

Bumper støvler fås med både kort og langt skaft. De knælange Bumper støvler er flatterende for de fleste, fordi de forlænger benene rent visuelt - dermed kan man roligt smide de høje hæle, som er upraktiske på en kold og glat vinterdag.

Ankelstøvler går godt i spænd med lårkorte nederdele og kjoler eller skinny jeans. Strømper/bukser i samme farve som dine kortskaftede Bumper støvler kan kompensere for den evt. benforkortende effekt.

Kvalitet fra inderst til yderst

Bumper håndlaver sine støvler i skind af høj kvalitet fra inderst til yderste. Skindet udvælges nøje efter, hvor på støvlen det skal anvendes. Eksempelvis forer Bumper typisk sine støvler med blødt lammeskind, mens der bruges kraftigt skind fra køer eller heste på ydersiden, så de kan klare sig gennem mange sæsoner i det nordiske klima.

Andre mærker

Udover Bumper fører vi støvler fra Billi Bi, der er et dansk mærke. Ligesom Bumper producerer Billi Bi imidlertid deres støvler på italienske fabrikker med stærke håndværksmæssige traditioner.

Derudover fører vi støvler fra Cashott, The Last Conspiracy og IKKII der ligesom Bumper og Billi Bi designer moderigtige støvler af høj kvalitet.

 

FAQ

Om os
Firmainformation
Åbningstider
Kontakt

Shoes N' More by Jette Tarp
Stændertorvet 10
4000 Roskilde

tlf: + 4637 2005

 

FacebookInstagram